Община Сандански информира културните и просветни институции и организации, както

...
Община Сандански информира културните и просветни институции и организации, както
Коментари Харесай

Община Сандански започна прием на заявления за Културен календар 2024!

Община Сандански осведоми културните и просветни институции и организации, както и дейци в региона на културата, че стартира приемът на заявки за планирането на културната стратегия на общината за календарната 2024 година

Писмени оферти за събития, празници, юбилейни дати и годишнини се подават в деловодството на Община Сандански, в период до 6 ноември 2023 година

За финансиране на културни събития и начинания следва да бъде импортирано стимулирано искане /концепция и обстоен проекто-бюджет/. Заявления, получени след 6 ноември 2023 година, няма да бъдат обсъждани.
Културният календар на община Сандански се внася за разглеждане в Общински съвет – Сандански, а финансовите средства се разпределят съгласно средствата, гласувани за просвета в Бюджет 2024.
Общинска администрация – Сандански благодари на всички за напъните, които поставят за развиването на културата в нашата община!

Убедени сме, че 2024 година ще бъде по-цветна и празнична, и дружно с общи старания ще продължим да съхраняваме наследството и традициите и да развиваме у децата нужда от изкуство и нюх за просвета. Така ще подсигуряваме тяхното бъдеще и триумфи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР