Община Русе се представя със собствен щанд на 38-то издание

...
Община Русе се представя със собствен щанд на 38-то издание
Коментари Харесай

Община Русе със собствен щанд на „Ваканция и Спа Експо“ 2022

Община Русе се показва със личен щанд на 38-то издание на Международната туристическа борса „ Ваканция и Спа Експо “ в София. Акцентът тази година е върху мотото „Завръщане към нормалното“ и е под егидата на Министерството на туризма. Форума откри министърът на туризма Христо Проданов, а за публична фотография до него се подредиха посланиците на над 10 страни.

Интересът към обичайните фестивали и събития в годишния календар на Община Русе е огромен от първия ден. Градът ни се показва с информация и материали, отдадени на разнообразните аспекти на наследството и модерността, с които Русе притегля гости от целия свят – историческо минало, архитектура, природа, благоприятни условия за занимания, пешеходен и велотуризъм, поклоннически туризъм, бизнес туризъм, обекти на ЮНЕСКО.

В туристическата борса „ Ваканция и Спа Експо “ тази година вземат участие 110 изложители от България, Гърция, Англия, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и други страни. Програмата на форума включва събития, засягащи всички браншове на туристическата промишленост – новите технологии, отбраната на компании и клиенти при рецесии, проблемите с фрагментите и професионалната подготовка, трендовете при основаване на туристически артикули. Международното ревю затвърди лидерските си позиции на Балканите и включва непрекъснато нови начинания, дава по-големи бизнес благоприятни условия за фирмите от бранша и непрестанно уголемява профила на участниците.

Дебютът на първото издание на форума е подложен през далечната 1983 година в курорта Златни пясъци – в хотел Интернационал. Към оня миг изложители са били държавните морски и планински курорти, туроператорът Балкантурист, под патронажа на Комитета по туризъм.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР