Община Русе продължава своята политика за въвеждане на нови образователни

...
Община Русе продължава своята политика за въвеждане на нови образователни
Коментари Харесай

Община Русе въвежда нови образователни ресурси в предучилищното и училищното образование

Община Русе продължава своята политика за въвеждане на нови просветителни запаси в предучилищното и учебното обучение. Пред педагозите от детските заведения беше показан новият план на общинската администрация - внедряването на просветителни технологии и STEAM с LEGO Education в детските градини на територията на общината, оповестиха от локалната администрация.

Образователните решения от LEGO Education се концентрират върху методите „ учене посредством игра " и „ учене посредством правене ", които дават нов образ на образователно-възпитателния развой, развиват основни пълномощия у децата, построяват междупредметни връзки и подкрепят общественото и прочувственото развиване.
На срещата, чийто хазаин беше СУЕЕ „ Константин-Кирил Философ " -Русе, бяха показани опциите за основаване на изобретателни центрове в просветителните институции.

Съвсем скоро ще стартират и образования на учителите от детските градини за използването на LEGO Education в работата им. Желанието на общинската администрация е русенските учебни заведения да създават и споделят запаси, практики и уроци за учене посредством виртуална и добавена действителност. Като сътрудник в взаимните начинания ще се включи и Русенският университет " Ангел Кънчев ", като по този метод ще се приключи цикълът на образованието - от предучилищното до висшето обучение.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР