Община Русе информира водачите на МПС и жителите на Русе,

...
Община Русе информира водачите на МПС и жителите на Русе,
Коментари Харесай

Водният цикъл затваря частично бул. „Неофит Бозвели“

Община Русе осведоми водачите на МПС и жителите на Русе, че по отношение на осъществяването на плана на ВиК „ Реконструкция на ВиК мрежи в ЦГЧ, гр. Русе “, от 26.02. до 29.03. в това число се затваря за придвижване на МПС бул. „ Неофит Бозвели “ на стадии в сектора от кръстовището с ул. „ Цар Шишман “ до кръстовището с ул. „ Борисова “ и се заема част от платното на ул. „ Борисова “ в кръстовището с бул. „ Неофит Бозвели “, както следва:

Етап I – цялостно затваряне на бул. „ Неофит Бозвели “ в сектора от кръстовището с ул. „ Цар Шишман “ до кръстовището с ул. „ Княз Дондуков - Корсаков “.

Етап II – цялостно затваряне на бул. „ Неофит Бозвели “ в сектора от кръстовището с ул. „ Борисова “ до кръстовището с ул. „ Княз Дондуков - Корсаков “.

Етап III – заемане на част от уличното платно на ул. „ Борисова “ в кръстовището с бул. „ Неофит Бозвели “.

Движението на МПС ще се реализира по обходни направления, както следва:

1.При затваряне на бул. „ Неофит Бозвели “ на Етап I и Етап II по ул. „ Борисова “ и ул. „ Свети Георги “ към ул. „ Николаевска “ и назад по същия маршрут към ул. „ Борисова;

2.При Етап III по свободните пътни ленти на ул. „ Борисова “ със заобикаляне на трудността, с нараснало внимание и при прецизно съблюдаване на поставената пътна сигнализация, според плана.

Движението на Автобусни линии 8 и 18 при затваряне на бул. „ Неофит Бозвели “ на Етап I и Етап II ще се реализира по обходни направления, както следва:

Автобусна линия №8 в посока Гробищен парк Басарбово по обходен маршрут, от кръстовището на ул. „ Мария Луиза “ с ул. „ Борисова “ по ул. „ Борисова “, ул. „ Св. Георги “, ул. „ Николаевска “ и оттова по маршрута си. Обратно в посока Дом на културата от бул. „ Мидия - Енос “ по ул. „ Борисова “ и оттова по маршрута си.

Автобусна линия №18 в посока Хиподрума по обходен маршрут, от ул. „ Николаевска “ по ул. „ Св. Георги “, ул. „ Борисова “ и оттова по маршрута си. Обратно в посока паметника на Мара Манева по ул. „ Борисова “ и бул. „ Мидия - Енос “.

Призовават се водачите на МПС да съблюдават прецизно краткотрайната организация на придвижване и поставените пътни знаци и табели.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР