Община „Родопи” има нов заместник-кмет. Емилия Иванова поема поста от

...
Община „Родопи” има нов заместник-кмет. Емилия Иванова поема поста от
Коментари Харесай

Нов заместник-кмет в община „Родопи”

Община „ Родопи” има нов заместник-кмет. Емилия Иванова поема поста от Владимир Маринов, който беше определен за депутат в 46-ия парламент.

Кметът на община „ Родопи” Павел Михайлов показа новия заместник-кмет пред сътрудниците си в общинска администрация.

Емилия Иванова поема един от най-тежките ресори в администрацията – „ Строителство, инфраструктура и екология”.

„ За година и половина община „ Родопи” сподели, че има капацитет да се развива, да печели планове и да влага в инфраструктурата си. Считам, че темпото, с което започнахме и политиката, която следваме ще бъде продължена”, сподели кметът Павел Михайлов.

„ Приемственост” беше думата, която новият заместник-кмет дефинира, като водеща в работата си. Емилия Иванова е с мениджърски опит, насъбран в частния бранш. От пет години работи в държавната администрация, като районен шеф „ Социално подпомагане” в региона.

„ Днес още веднъж съм изправена пред предизвикателство. Поемам един сектор, който е сложен за ръководство, само че с опита, който имам, считам, че ще бъда потребна в община „ Родопи”. Ще продължа постигнатото досега, поисквам сили и триумф в взаимната ни работа”, сподели новият заместник-кмет Емилия Иванова.

При формалното й показване Павел Михайлов благодари за високия професионализъм и отличната работа на досегашния титуляр Владимир Маринов, който напусна екипа на общината след изключителните парламентарни избори през юли.

„ Искрено се надяваме, че и в бъдеще, като депутат в 46-ото Народно заседание, ще получаваме поддръжка и подпомагане, с цел да осигурим по-добра среда и условия за хората от община „ Родопи”, пожела кметът Павел Михайлов.

На собствен ред Владимир Маринов благодари на сътрудниците си и пожела триумф в работата на своя правоприемник.

„ Вярвам, че почтеното и отговорно ръководство ще продължи, задължени сме да осъществим обещаното и да работим за богатството на общината”, сподели Маринов. В знак на призантелност за чудесната работа и напъните, като заместик-кмет на общината той получи подарък- авторска платстика и плакет с герба.

„ С новия заместник-кмет Емилия Иванова, считам че ще продължим работата в екип, градивно, за сполучливото развиване на общината”, сподели Георги Цанков, ръководител на ОбС”Родопи”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР