Община "Родопи" и смисълът на съществуването й - така читател

...
Община "Родопи" и смисълът на съществуването й - така читател
Коментари Харесай

Пловдивчанин избяга от селянията в Оазис-ите, но вижте какво го застигна

Община "Родопи " и смисълът на съществуването й - по този начин четец на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нашата медия. Нека му дадем думата: "Приказките за "големи баровци " и налози са доста занимателни, изключително коментирани от основния проектант на община "Родопи ". Община, която е ограбена, чийто някогашен кмет е съден за нанасяне на вреди на общината. По времето на този кмет същият проектант Недевски дава отговор за строителството в общината. 
Интересно има ли някакъв организационен проект на обитаемоте места в община "Родопи " и кой го променя? Кой прави измененията в статута на съответните имоти и ниви? Къде отидоха парите за създаване на канализация в Браниполе и Белащица и 10 години по-късно този план е неосъществен и пропуснат! Трябва ли всички да ставаме жители и да се бутаме в "Оазиси " и "Орхидеи "? Аз като "гражданин " избягах от селянията в града и избирам да пребивавам на село. 
Сигурен съм, че доста хора биха ме последвали, в случай че имаше политика за разгръщане на града: превоз, инфраструктура. Поради липса на такава "околовръстното " на Белащица е застроено с "палати " единствено и единствено да имат достъп до асфалт. Иначе по какъв начин живеят хората на село, които не са съседи на кмета?
Уточнявам, че си купих имот с УПИ и от 10 години си заплащам налозите и нямам кофа за боклук, тъй като камионът не може да стигне до къщата ми да я вземе... Когато завали дъжд, би трябвало да употребявам кану. А водата, която тече по "улицата ", от дълго време отнесе дребното асфалт от социалистическо време! Вижте фотосите от ул. "Хан Аспарух "  в Браниполе в дъждовен ден! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР