Община Разлог започна изграждането на свързваща водопроводна мрежа на крайните

...
Община Разлог започна изграждането на свързваща водопроводна мрежа на крайните
Коментари Харесай

Община Разлог изгражда свързваща водопроводна мрежа в село Добърско

Община Разлог стартира построяването на свързваща водопроводна мрежа на крайните улици в село Добърско, за непрестанно обикаляне на водата.

“След стихотворец ангажимент по време на срещата диалог с жителите на Добърско при започване на тази година, подадени сигнали от кмета на селото господин Илиан Джунев и в резултат на изработен разбор за положението на водопроводната мрежа на село Добърско, започнахме построяването на в допълнение свързващо трасе, за прекратяване процеса на формиране на “тапи ” по крайните улици и повишение качеството на питейната вода.

С монтажа на нови тръби ще предотвратим и честото пораждане на повреди по трасето, и ще подобрим налягането на водата, достигащо до семействата в селото. “, разяснява инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог.
Започнатите действия през тази седмица от Община Разлог, обгръщат създаване на свързваща водопроводна мрежа на кръстовищата, сред улиците " Първа ", “Пета ”, " Шеста ", “Девета ”, “Десета ”, “Двадесет и първа ”.

Планът за трасето, създаден взаимно с “Водоснабдяване и Канализация ” ЕООД Благоевград, обгръща също и замяна на водопровода на улица “Трета ” и улица “Седма ”. Като част от дейностите по “Безопасна и здрава среда ”, ориентирани към възстановяване на подземната и надземна инфраструктура на селото, Община Разлог ще извърши и изцяло асфалтиране на двете улици до края на лятото.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР