Община Разлог взе участие в 40-ото юбилейно издание на международното

...
Община Разлог взе участие в 40-ото юбилейно издание на международното
Коментари Харесай

Община Разлог участва в 40-ото юбилейно издание на международно туристическо изложение

Община Разлог взе присъединяване в 40-ото юбилейно издание на интернационалното туристическо ревю „ Ваканция & Спа Експо 2024 “.
По време на форума, който се организира от 13 до 15 март в Интер Експо център- София, зам. -кметът инж. Гергана Костова, дружно със експерти от Община Разлог и госпожа Христина Манова (директор на Исторически музей - Разлог) показаха пред публика културно-историческото завещание на община Разлог, естествените забележителности, хубостта на емблематичния разложки чауш.
През тридневното преживяване всички гости на щанда на Община Разлог се срещнаха с опциите за спа, спорт и туризъм и пробваха млечни и месни артикули, създадени в планинската община.
Община Разлог и баба Дешка от село Горно Драглище взеха присъединяване в кулинарното шоу “НА СОФРАТА ” и срещнаха всички фенове на кулинарията с тънкостите при изработката на баница на тиган, баница с ориз и орехи, парцалива баница и бурек.
За забележителното си показване по време на шоуто - част от програмата на ревюто, Община Разлог и баба Дешка получиха справедливо Сертификат “Пазител на достоверната кулинарна традиция ”, персонално подписан от повелителите на кулинарията - началник Ради Стамболов, началник Петър Янков и началник Мила Милър.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР