Община Пловдив ще предостави видеорегистратори на Пътна полиция, които да

...
Община Пловдив ще предостави видеорегистратори на Пътна полиция, които да
Коментари Харесай

Община Пловдив купува видеорегистратори за Пътна полиция

Община Пловдив ще даде видеорегистратори на Пътна полиция, които да бъдат сложени в патрулни коли.Идеята е в действително време да бъдат заснемани нарушителите по пътищата и КАТ да разполага със записите за нарушаванията им. Средства за устройствата ще се търсят от бюджета на Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ и в най-скоро време ще бъдат закупени.

Заради първия образователен ден, на 15 септември ще има полицейски патрули към двете езикови гимназии на бул. „ България “, които да контролират трафика, с цел да няма скупчвания на коли. Пет линии на градския превоз ще се движат през по-кратки шпации, с цел да се улесни напредването на 2400-те възпитаници от двете гимназии.

Патрули ще има в пиковите часове, сред 7 и 9 ч. сутринта и 16 и 18 ч. вечерта, и на други натоварени кръстовища като това на бул. „ Копривщица “ и „ Пещерско шосе “. Органите на реда ще спомагат на локалната администрация и по регулирането на трафика в секторите в ремонт - бул. „ Хаджи Димитър “, бул. „ Дунав “ и други

Предстои и закупуването на отвесна сигнализация, с която да се ограничи паркирането и престоят на коли в най-дясна лента по трилентовите булеварди.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР