Община Пловдив ще кандидатства за пари по оперативни програми за

...
Община Пловдив ще кандидатства за пари по оперативни програми за
Коментари Харесай

Кметът кандидатства за пари от Европа за довършването на зоопарка в Пловдив

Община Пловдив ще кандидатства за пари по оперативни стратегии за довършването на зоопарка. Кметът Костадин Димитров съобщи пред Trafficnews , че е посетил незавършената зоологическа градина, с цел да се запознае със положението й. 
Прочетете още
" Искаме да приключим зоопарка. От визитата ми стана ясно, че половината от хабитатите не дават отговор на новите условия, заради това би трябвало да се преработят. Ще използваме техническата помощ за проект за насърчаване на зоопарка, а по-късно и за строителство му ", сподели кметът.

Община Пловдив кандидатства с план „ Техническа помощ за вложения в зоологическaта градинa на територията на Община Пловдив “ по процедура „ Техническа помощ за вложения в зоологически градини “, предпочитана ос „ Биологично многообразие “ по Програма „ Околна среда “ 2021-2027.

Той е ориентиран към набирането на нужните документи, свързани с активността и развиването на зоопарка. Тези документи ще разрешат своевременното присъединяване в следващи процедури за финансиране на планове по Програма „ Околна среда “ за реорганизация на зоологически градини.

Настоящият план ще даде опция за изработването на проект за развиване на зоологическата градина и други стратегически документи, които ще са нужни в бъдеще.

Исканото финансиране е 200 хиляди лв., което е оптималният позволен размер по процедурата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР