Община Пловдив ще инвестира 270 000 лева в нов автопарк

...
Община Пловдив ще инвестира 270 000 лева в нов автопарк
Коментари Харесай

Община Пловдив обновява автопарка за 270 бона

Община Пловдив ще влага 270 000 лв. в нов автопарк на другите звена в администрацията. За последния месец са стартирали две публични поръчки, а друга е приключена, като общо ще бъдат дадени над 270 000 лв. за 9 нови коли, оповестява trafficnews.bg.

Единият контракт към този момент е подписан, като за Оперативна програма „ Паркиране и репатриране” са закупени три нови коли – „ Дачи Докер ВАН” за общата сума от 82 000 лв. или малко над 27 000 лв. с Данък добавена стойност за един брой автомобил. Колата е Евро 6 с 1,6 SCe – ECO – G мотор.

Другата поръчка е за 110 хиляди лв. с Данък добавена стойност за 5 фабрично нови автомобила – два за Общинска защита, два за общинска полиция и един за „ Социална политика”. Изискванията към колите са да са с бензинов мотор, най-малко 80 к.с., да са ЕВРО 6 и общоприети екстри за този клас коли.

Най-голямата откъм стойност е поръка е един нов автомобил (6+1 места) за осъществяване на дейностите по план Младежки център Пловдив – мощен фактор за локално развиване “ по стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021г. “ Финансирането е външно от гранта, единен от Лихтенщайн, Исландия и Норвегия.

Прогнозната стойност на поръчката е за внушителните 80 000 лв. без Данък добавена стойност, а техническата спецификация е с големи условия откъм екстри и модел. Освен 6 плюс 1 места, моторът на автомобила би трябвало е дизелов, най-малко 200 к.с, а работният размер на мотор 2000 см3.Задвижването би трябвало да е предно или 4х4, а екстрите са всички, които могат да се оферират за този клас автомобил – цвят металик, лети джанти 18”, кожен салон, вентилирани предни седалки, камера за заден ход, навигационна система с 8-инчов тъч скрийн, мултифункционална камера, затъмнени стъкла и други.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР