Община Пловдив "ремонтира" мащабния си проект за ремонт на подлеза

...
Община Пловдив "ремонтира" мащабния си проект за ремонт на подлеза
Коментари Харесай

Окастриха проекта за ремонт на подлеза на Гладстон

Община Пловдив "ремонтира " огромния си план за ремонт на подлеза при Централна поща: транспортен възел на бул. "Цар Борис Трети Обединител " - бул. "Княгиня Мария Луиза " - ул. "Гладстон " и концентрира сили, време и средства единствено в частта от подлеза, попадащ под площад "Централен ", научи Plovdiv24.bg.

По проект трябваше да се случи доста - да се излее нов бетон за оформяне на наклона над носещата структура, да се сложи нова хидроизолация, нова настилка, нови фуги, да се ремонтира парапетът, да се слагат отводнители, да се почисти корозиралата арматура, да се възобнови осветлението, кабелната мрежа и други.

За пътната връзка от бюджета на града към този момент бяха гласувани средства в размер на 500 000 лв. за 2017 година. Бе решено също в проектобюджета за 2018 година за ремонта да залегнат 5 000 000 лв., а за 2019 година - 1 500 000 лв.. 
След смяна на тактиката обаче на сесия през седмицата пловдивският Общински съвет ще прегласува сумите. По предложение на кмета Иван Тотев за 2018 година би трябвало да залегнат 2 500 000 лв., същата сума се възнамерява и за 2019 година. Освободените средства се пренасочват за настоящи планове, поправки и задания. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР