Община Пловдив ограничава достъпа на външни лица до сградите си.

...
Община Пловдив ограничава достъпа на външни лица до сградите си.
Коментари Харесай

Община Пловдив ограничава достъпа на външни лица до сградите си

Община Пловдив лимитира достъпа на външни лица до постройките си. Служителите на общинската администрация в Пловдив минават на график с отдалечена работа, оповестиха от общината.

Предоставянето на услуги не се прекратява. Гражданите ще се обслужват при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения

Във връзка с смяна в епидемиологичната конюнктура, обвързвана с COVID-19 в община Пловдив и високия растеж на заболеваемост, се вкарват ограничения и дейности, свързани с запазване здравето на чиновниците в администрацията и жителите, посещаващи постройките на общината.

Заповедта на кмета Здравко Димитров влиза в действие от през днешния ден и ще важи до 31 март 2022 година. В заповедта се лимитира достъпът на външни лица в постройките. Изключение вършат звената за административно обслужване, където допускането на жители ще става при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения в следните здания: площад " Централен " 1 - деловодство, отдел ГРАО, фронт офис на дирекция " Общинска благосъстоятелност " ; Сграда на пл. " Стефан Стамболов " 1 - деловодство и каса на дирекция " Счетоводство " и Дирекция " Местни налози и такси " на ул. " Радецки " 18А.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР