Община Пловдив не разреши на феновете на Ботев (Пловдив) да

...
Община Пловдив не разреши на феновете на Ботев (Пловдив) да
Коментари Харесай

Община Пловдив не позволи феновете на Ботев да протестират

Община Пловдив не позволи на почитателите на Ботев (Пловдив) да се съберат пред постройката на градската администрация на 22 септември, оповестиха от Клуба на последователите на " жълто-черните ".

Както е известно, последователите на " канарчетата " насочиха публична покана за среща към кмета Здравко Димитров и виновните лица за строителството на стадион " Христо Ботев ", с цел да потърсят отговори за завършването на оборудването. От общината обаче не разрешиха провеждането на сходно събитие.

Като причина за отхвърли от градската администрация показаха, че декларираното мероприятие би довело до предпоставки за напрежение на площад " Стефан Стамболов " в изискванията на предизборна акция и би затруднило работата на полицията по запазване на публичния ред.

От общината акцентираха и обстоятелството, че при предходното протестно шествие под надпис " КОЛЕЖА ЧАКА ", проведено от почитателите на Ботев през февруари тази година, се е стигнало до вълнения и спорове.

Въпреки възбраната, последователите на " жълто-черните " оповестиха, че ще се съберат пред постройката на община Пловдив на 22 септември в 18:30 часа.
 Ботев (Пловдив) поддържа почитателите в желанието им да се срещнат с кмета на града
Ботев (Пловдив) поддържа почитателите в желанието им да се срещнат с кмета на града

Срещата е планувана за 22 септември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР