Община Пловдив избра фирма, която да направи проект за продължението

...
Община Пловдив избра фирма, която да направи проект за продължението
Коментари Харесай

Избраха проектант за продължението на бул. „Санкт Петербург” до Скобелева майка

Община Пловдив избра компания, която да направи план за продължението на бул. „ Санкт Петербург”. Това е втора поръчка, която бе пусната от градските управляващи, като първата бе прекъсната, защото компаниите не отговаряха на изискванията.

Компанията, класирана преди всичко, е „ Инфрапроджект”, която е дала оферта от 84 000 лв. за дейностите.

Проектът би трябвало да покаже и точната количествено-стойностна сметка. По първични стойности, продължението би трябвало да коства към 10 млн. лв..

В описанието на поръчката е записано, че бул. “Санкт Петербург “ е съществена транспортна артерия на Пловдив. Продължението на построения към този момент бул. в североизточна посока е очакван габарит с две улични платна и междинна разграничителна линия. Съгласно настоящ регулационен проект са планувани автобусни спирки в особено планувани за това „ джобове “.

Проектната разработка ще включва напълно нова пътна връзка, като се планува реорганизация за напълно дребен сектор при започване на обекта, където има действителен паркинг, директно до кръговото кръстовище на бул. „ Санкт Петербург “ с бул. „ Освобождение “. В останалата си част е незастроена територия, отчасти залесена. Целта на актуалната социална поръчка е да се разпореди изработването на работен капиталов план. Начална точка на обекта ще се одобри кръгово кръстовище на бул. “Санкт Петербург “ с бул. “Освобождение “, а за последна точка на обекта елипсовидно кръстовище на ул. „ Ягодовско шосе “ с бул. „ Цариградско шосе “.

Проектът би трябвало да е съгласуван с приложените механически условия и условия и да се обвърже ситуационно и нивелетно с построените към този момент пътни платна, пресечни улици и съществуващите прилежащи обекти. Да се обезпечи оптимално потребление на приложената регулация, без да се постановат отчуждителни процедури и оптимално опазване на съществуващите дървесни типове

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР