Община Пловдив и ОД на МВР – Пловдив ще подпишат

...
Община Пловдив и ОД на МВР – Пловдив ще подпишат
Коментари Харесай

Община Пловдив и МВР обединяват системите за сигурност – ловят нарушители през камерите

Община Пловдив и ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив ще подпишат съглашение за съдействие, с което да се усъвършенства опазването на публичния ред.  Двете структури ще обединят старания, посредством взаимното потребление на системите за сигурност.
Прочетете още
Това включва както видеонаблюдението, по този начин и системите за надзор по съблюдаване на разпоредбите за придвижване, центъра за ръководство на трафика,преносими  мрежи, уреди и инфраструктура.

Така и двете институции ще имат достъп до системите за сигурност на другата. Те ще имат по-голяма опция за откриване на закононарушения и нарушавания, а също и за справочна активност и предварителна защита срещу  нарушаването на публичния ред.

Градските управляващи и полицията ще реализират и дружно проектирането и построяването на техническата инфраструктура, като видеонаблюдението, с цел да може да бъде то  дейно.

Камерите на Община Пловдив, които са ситуирани в центъра на града и по кръстовищата имат голям набор от благоприятни условия, в това число и лицево различаване. Очаква се скоро да се промени и законодателството, което да дава опция Община Пловдив и полицията да глобяват съгласно записи от камери.

Това включва нарушавания на пътя, противообществени прояви и други.  Споразумението ще се гласоподава на сесията на Общинския съвет и ще е за период от 4 години.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР