Община Пловдив и кметът Здравко Димитров осъждат вандалската проява по

...
Община Пловдив и кметът Здравко Димитров осъждат вандалската проява по
Коментари Харесай

Бултраси чупят прозорци на Общината, МВР не се намеси

Община Пловдив и кметът Здравко Димитров осъждат вандалската демонстрация по време на вчерашния, деклариран като кротичък, митинг на почитателите на ПФК „ Ботев “ Пловдив.

За първи път в цялата история на Община Пловдив кретени си разрешават да хвърлят камъни по прозорците! Сградата е монумент на културата. Полицията не се намеси!

Въпреки защитата, бултрасите не са били удържани.

Към момента няма и задържани!

Чрез органите на реда Общината ще търси отговорност от уредниците за проявената експанзия, се споделя в известие от локалната власт.

От 9:00 часа през днешния ден чиновници на Оперативна програма „ Градини и паркове “, Оперативна програма „ Жилфонд “ и чиновници на администрацията вършат оглед на мястото, където завърши митинга на пл. „ Стефан Стамболов “.

До момента са установени счупени стъкла по постройката на общината, която е монумент на културата и отъпкване на прилежащите тревни площи.

Огледът ще продължи до определяне на всички провали.

Припомняме, че бултраси скандираха „Оставка“ и „Зико, вън“ пред постройката на общината. Те желаеха обстоен проект за завършването на стадион Ботев.

Кретените оглушиха Главната на Пловдив с бомбички, а в края на митинга счупиха стъклото на заседателната зала на Общината, като полицията не се намеси.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР