Община Пловдив е стартирала процедурите по събиране на оферти и

...
Община Пловдив е стартирала процедурите по събиране на оферти и
Коментари Харесай

Общината пусна обществената поръчка за седалките за Колежа

Община Пловдив е стартирала процедурите по събиране на предложения и доставка на седалки за стадион " Христо Ботев ". Общо 2,4 млн. лв. с Данък добавена стойност са отделени за публичната поръчка. Кандидатите ще имат време до 6 януари да създадат своите ценови оферти.

В документите е записано, че за " Колежа " ще се търсят три разнообразни цвята седалки, като общата им численост е 18 159. Доставка ще включва 11 924 броя в цвят жълто, 6 109 броя в черно, както и 126 броя в цвят алено. Според поставените критерии от поръчката, междинната цена на една седалка ще е към 132,16 лева с Данък добавена стойност.

В изискванията са заложени редица условия от UEFA. Седалките би трябвало да са направени от нечуплив полипропилен, устойчиви на горене и с UV отбрана о мининлани размери 31 см височина на облегалката, 40 см дълбочината на седалката и 45 см широчината на седалката.

Припомняме, че преди месец локалната администрация разгласи още една социална поръчка за стадион " Христо Ботев ". Тя беше за преправка на утвърдената планова документи и въвеждане на етапност при осъществяването на СМР за стадиона на стойност малко над 350 хиляди лв. с Данък добавена стойност и контракт под изискването на чл.64, ал.2 и 3 от ППЗОП. Изпълнител е архитекрутрното студио " Вамос " ООД с адрес в столицата.

Освен това при откриването на процедурата не е обезпечено финансиране за плануваните действия, заради което в контракта ще бъде включена уговорка за отсрочено осъществяване, а средствата са утвърдени от Общински съвет-Пловдив и ще бъдат заложени в бюджета на община Пловдив за 2022 година
Свързани вести Феновете на Ботев питат Кирил Петков: Ще има ли пари за пловдивските стадиони
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР