Община Плевен ще продължи демонтажа на незаконно поставените кафе автомати

...
Община Плевен ще продължи демонтажа на незаконно поставените кафе автомати
Коментари Харесай

В Плевен премахват незаконно поставените кафе автомати

Община Плевен ще продължи демонтажа на нелегално поставените кафе автомати в града. Това заяви кметът Георг Спартански.

Четири такива машини към този момент са отстранени от чиновници на общинското звено "Инспекторат " благодарение на чиновници на Противопожарната работа като се съхраняват на място, обособено за тази цел, посочи кметът.

До насилствен ремонт се стигнало, откакто притежателите няколко пъти са предупреждавани да отстранен сами кафе машините, само че те не са го създали.

"Очаквам този, който има искания, че е притежател на прибраните кафе машини, да се срещне с мен. Те ще останат на склад, като ще продължим да събираме и останалите противозаконни автомати ", добави Спартански.

Последната от проблематичните кафе машини е сложена до фасадата на някогашната Кръвна банка. Заради заплаха от сриване на постройката и причиняване на произшествия, общинското дружество "Жилфонд " е обезопасило региона със заварени железни панели. Тази ограда е разрушена, с цел да бъде инсталирана там кафе машина. Кметът Спартански съобщи, че ще подаде сигнал до Прокуратурата за случая, при който е посягано два пъти на общинското имущество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР