Община Плевен се включва в кампанията Мото Коледа Плевен`2023“, част

...
Община Плевен се включва в кампанията Мото Коледа Плевен`2023“, част
Коментари Харесай

Община Плевен подкрепя кампанията „Мото Коледа`2023“

Община Плевен се включва в акцията „ Мото Коледа Плевен`2023 “, част от Българската Мото Коледа. На среща с Божана Костова - представител на общността на мотористите в града, които са уредниците на проявата, кметът доктор Валентин Христов пое ангажимент за цялостно подпомагане от страна на локалната администрация по въпросите, касаещи провеждането на самодейността. От през днешния ден в постройката на Общината е сложена и дарителска кутия.

Освен концепцията за повече празнично въодушевление, „ Мото Коледа Плевен`2023 “ за поредна година има своята благотворителна идея - да поддържа деца в потребност. „ За първа година имаме и банкова сметка за дарения от чужбина или от хора, които нямат опция физически да се включат в нашата акция “, осведоми Божана Костова. Номерът на сметката е поместен на страницата на акцията в обществената мрежа Facebook. Организаторите възнамеряват и благотворителен базар.



По традиция финалът на акцията ще бъде подложен с мото шествие от дядоколедовци по улиците на Плевен точно на празника Рождество.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР