Община Пазарджик организира коледен базар за всички граждани и гости

...
Община Пазарджик организира коледен базар за всички граждани и гости
Коментари Харесай

Коледният базар на Пазарджик се завръща с множество благотворителни инициативи

Община Пазарджик провежда коледен базар за всички жители и посетители на града. Мероприятието ще се организира всеки ден от деня на запалване на елхата, което ще бъде довечера от 18:00 часа, до коледните празници.

Под наслов “Коледният базар на Пазарджик ” събитието се провежда напълно от Община Пазарджик. Жителите на града ще се насладят на разнообразната стратегия в седмиците преди Коледа. На базара ще ги чакат обичани коледни лакомства, които поддържат коледния дух у всеки. Всеки ден ще има и специфична стратегия, в която с песни, театрални и танцови представления Община Пазарджик ще подари въодушевление за всички гости.

Освен непрекъснатите събития, уредниците от общината са планували и особено място, на което ще могат да бъдат подкрепени разнообразни благотворителни начинания от целия град.

“Коледните празници са време за усамотение, единодушие, взаимност и поддръжката, която можем да осъществяваме дружно за благотворителни организации и обществени начинания, е основна за това да лекуваме и държим общността ни здрава и мощна. Приканвам всички жители и посетители да се потопят в коледните начинания, които организираме, и с това да поддържат и многото ориси, които имат потребност от нашата взаимност. Взаимопомощта е най-явният белег за развиването на едно общество - да покажем, че хората в Пазарджик можем доста, когато сме дружно! ” - разяснява кметът на общината Петър Куленски.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР