Община Монтана дава 300 000 лева за ремонт на тротоарите

...
Община Монтана дава 300 000 лева за ремонт на тротоарите
Коментари Харесай

Община Монтана дава 300 бона за нови тротоари в града

Община Монтана дава 300 000 лв. за ремонт на тротоарите в града, научи организация BulNews. За задачата има оповестена социална поръчка. 
Основният проблем, който планът си слага за цел да преодолее, е неприятното положение на пътната инфраструктура. Зоните за придвижване по тротоарните алеи е амортизирана – има пукнатини и дупки по настилките, разрушени бордюри, а тук-там липсва тротоарна настилка.
Целта на актуалната процедура е да бъде определен реализатор с професионална подготовка и на практика опит в региона на осъществяването на настоящи поправки и изкърпване на пътна инфраструктура, на който Община Монтана да разпореди строително-ремонтните работи.
Те обгръщат настоящи поправки и изкърпване на пътни сектори, включващи асфалтобетонови изкърпвания, отчасти преасфалтиране, преасфалтиране на тротоари, замяна и покачване на бордюри, възстановяване на отводняването на територията на Монтана.
Срокът за осъществяване на строителните работи е 02.12.2024 година и стартира да тече от сключването на контракта с определения реализатор.
Фирмите, искащи да вземат участие в обществения асортимент, могат да подават своите предложения до 8 март. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР