Община Марица с подкрепата на кмета Димитър Иванов, ФК Скутаре,

...
Община Марица с подкрепата на кмета Димитър Иванов, ФК Скутаре,
Коментари Харесай

Събраха 3500 лева за малкия Денис на футболен турнир в Община Марица

Община Марица с поддръжката на кмета Димитър Иванов, ФК „ Скутаре ", родители на деца от школата на „ Ботев " (Пловдив), ЗС на БФС - Пловдив и компания „ Alessa " проведоха благотворителен футболен шампионат „ Денис и другари " в помощ на юношата на „ канарчетата " Денис Еминов. По време на надпреварата посредством дарителски кутии, които бяха сложени към игрищата, се събраха 3500 лв. в поддръжка на лекуването на дребния футболист. Организаторите на шампионата изрекоха признателност към всички, подкрепили самодейността.

Турнирът се състоя на стадиона в Скутаре, а присъединяване взеха деца, родени 2017 - 2018 година от школите на „ Хебър " (Пазарджик), „ Арда 1924 " (Кърджали), „ Локомотив " (Стара Загора), „ Тракия 2004 " (Пловдив), „ Шипка Старс " (Асеновград), футболна академия „ Карлово ", „ Раковски ", „ Марица " (Ясно поле) и домакините от „ Скутаре ". Организаторът на шампионата Пламен Ботев благодари на участниците в съревнованията, на техните ръководители, родители и посетители, съпричастни с благотворителната самодейност. „ Знаете, че идеята ни е за Денис Еминов. Всички се надяваме детенцето да оздравее. Продължавайте все по този начин да бъдете съпричастни, тъй като всяка помощ може да се окаже решаваща в даден миг. Бъдете здрави, което е най-важното и постоянно всеотдайни към положителното ", съобщи Пламен Ботев.

„ Аплодисменти за всички родители и деца, които през днешния ден се включиха в благотворителната самодейност в помощ на Денис Еминов. Ние от Община Марица и в лицето на кмета Димитър Иванов, постоянно оказваме помощ и спомагаме за такива дела. Днес сме се събрали за добра и сърдечна самодейност. Искам да благодаря на всички, които пристигнаха и поддържаха този шампионат. Преди всичко би трябвало да бъдем хора. Днешната идея, за която сме се събрали, се споделя Денис. Пожелавам му от името на цялото управление на Община Марица бързо излекуване и в най-скоро време да го забележим по стадионите ". С тези думи се обърна заместник-кметът по спорт в Община Марица Николай Стаматов към участниците в благотворителната самодейност.

След това той дружно с кмета на Скутаре Катя Тодорова, Пламен Ботев и шефа на ЗС на БФС - Пловдив Огнян Златков наградиха всички тимове с медали и купи. Съотборниците в „ Ботев " на Денис Еминов - Ангел Георгиев и Станислав Пищаков подариха в символ на признателност фланелка на своя тим на Пламен Ботев с надпис „ Бързо излекуване, Денка. С теб сме!!! ". Малките футболисти приканиха тези, които желаят, да създадат подаяние на следната банкова сметка:

ТИТУЛЯР: Денис Фахриев Еминов, BG67STSA93000031147427, Банка ДСК

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР