Община Ловеч е отличена в категорията Най-отговорен поглед в бъдещето

...
Община Ловеч е отличена в категорията Най-отговорен поглед в бъдещето
Коментари Харесай

Община Ловеч е отличена за Най-отговорен поглед в бъдещето за проект, свързан с р. Осъм

Община Ловеч е отличена в категорията " Най-отговорен взор в бъдещето " по време на Годишното осведомително събитие на Оперативна програма " Региони в напредък 2014-2020 ", извършено в Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на общината.

Наградата е била връчена на кмета Корнелия Маринова, която е взела участие с презентация за самодейността " По водите на р. Осъм ". Идеята акумулира напъните на пет общини по поречието и регионалните управи на Плевен и Ловеч. Сътрудничеството е за осъществяване на планове и действия сред сътрудниците. " Партньорството и интегрираният метод са гаранция за резултатите. Река Осъм е значима за нас - красива, с доста необработен капацитет, а и тъй като крие опасности за здравето и живота на популацията и ние желаеме да укрепваме крайбрежията й ", е споделила при приемане на оценката Маринова. Тя е подчертала, че самодейността ще даде опция за оформяне на нови места за отдих, да бъдат привлечени неправителствени организации и бизнеса.
На 27 октомври тази година кметовете на Ловеч, Троян, Летница, Левски и Никопол, както и регионалните администрации на Ловеч и Плевен, подписаха самодейността " По водите на р. Осъм ".
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР