Община Крушари ще се присъедини към Националната кампания Да изчистим

...
Община Крушари ще се присъедини към Националната кампания Да изчистим
Коментари Харесай

Община Крушари се включва в Националната кампания Да изчистим България заедно

Община Крушари ще се причисли към Националната акция „ Да почистим България дружно ” на bTV Media Group - най-мащабната доброволческа самодейност у нас, която цели да построи социална сензитивност по въпросите, свързани с опазването на околната среда, и да направи България по-чиста и красива в дълготраен проект.

За 11-та поредна година „ Да почистим България дружно ” ще сплоти институции, неправителствени и бизнес организации и доброволци в името на идеята за по-чиста околна среда.

Тази година най-мащабната национална доброволческа самодейност у нас - „ Да почистим България дружно ”, ще се организира под наслов „ ГОТОВИ съдебномедицинска експертиза “. Тя е ориентирана към усърдието и силата, които влагаме в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.

Денят на огромното разчистване, в което се включва и Община Крушари е 16 септември (събота) 2023 година

В тази връзка Община Крушари приканва своите поданици, да почистят междублоковите пространства, прилежащите територии към жилищни здания, еднофамилни къщи, дворове, паркинги, паркове, детски и спортни площадки и градинки, места за публично прилагане. Ръководствата на образователните заведения, институции и компании също могат да заявят своето присъединяване с определен от тях сектор за разчистване.

Препоръчваме отпадъците да бъдат събрани в чували до контейнерите за битови боклуци или на комфортно място за транспортиране.

Извозването на отпадъците ще се прави от Община Крушари.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР