Община Хайредин подписа договор по Оперативна програма Развитие на човешките

...
Община Хайредин подписа договор по Оперативна програма Развитие на човешките
Коментари Харесай

Домашни помощници ще се грижат за хора в нужда от община Хайредин

Община Хайредин подписа контракт по Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ по процедура „ Грижа в дома “ за поддръжка в домашна среда за лица с увреждания и възрастни хора, подвластни от грижа на територията на общината. Проектът е на стойност 241 766.36 лв., с интервал на осъществяване 13 месеца.
Ще бъдат назначени 12 домашни помощници на 8 часов работен ден, които ще оказват подпомагане на потребителите по доставка на хранителни артикули и артикули от първа нужда, възнаграждение на битови сметки, заявяване и приемане на неотложни административни и битови услуги със средства на потребителите, помощ при оправянето с ежедневните им потребности по поддържане на хигиената в дома/внасяне на дърва, метене, почистване и др./
За оказване на помощ и за грижа за здравословното положение на потребителите ще бъде назначено и здравно лице и психолог.
Желаещите да дават услугата „ Домашен асистент “  могат да аплайват по по този начин оповестените позиции като подадат заявление в община Хайредин в период до 17 часа на 03.02.2023 година
Желаещите ползватели на услугата могат да подадат заявление на място или да се обадят на телефон 09166/22-36 за връзка с екипа по плана, който ще и попълни заявката.
Документи нужни за кандидатстване за „ Домашен асистент “:
1.    Заявление
2.    Автобиография
3.    Декларация  по пример
4.    Копие от документ за добита образователно-квалификационна степен
Документи за кандидатстване за здравно лице по плана:
1.    Автобиография;
2.    Копие от документ за добита образователно-квалификационна степен, която се изисква за длъжността;
3.    Копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит;
4.    Декларация  – по образец;
5.    Други
 Проектът ще се осъществя на територията на кметствата в община Хайредин –Хайредин, Михайлово, Манастирище, Бързина и Рогозен. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР