Община град Добрич предостави образователни комплекти на деца и ученици,

...
Община град Добрич предостави образователни комплекти на деца и ученици,
Коментари Харесай

Община град Добрич предостави 177 образователни комплекта

Община град Добрич даде просветителни комплекти на деца и възпитаници, включени в реализацията на план „ Равен късмет за достъп до качествено обучение и предварителна защита на вторична сегрегация “, финансиран от Центъра за просветителна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства по Национален парк „ Подпомагане на общините за просветителна десегрегация “.

Комплектите, съобразени с възрастовите особености и потребности на децата в наложително предучилищно обучение, учениците в начален стадий и прогимназиален стадий, съдържат нужни принадлежности и материали за пълноценно присъединяване в образователния развой.

Проектът, с дълготрайност 15.09.2023 година - 30.06.2024 година се осъществя в партньорство с ДГ №12 „ Щурче “, ДГ №17 „ Първи юни “, ОУ „ Христо Смирненски “, Спортно учебно заведение „ Г. Ст. Раковски “. Фокусиран е върху гарантирането на равни благоприятни условия за качествено обучение, подкрепяне с обезпечаване на нужните запаси и унищожаване на факторите, които водят до вторична сегрегация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР