Община град Добрич обявява дните от 1 до 19 юни

...
Община град Добрич обявява дните от 1 до 19 юни
Коментари Харесай

Традиционна кампания за почистване на град Добрич

Община град Добрич афишира дните от 1 до 19 юни за дни на разчистване и приканва жителите на град Добрич да почистят междублоковите пространства, прилежащите територии към жилищни здания, еднофамилни къщи, дворове, паркинги, паркове, детски и спортни площадки и градинки, места за публично прилагане.

Препоръчваме отпадъците да бъдат събрани в чували до контейнерите за битови боклуци или на комфортно място за транспортиране.

Извозването на отпадъците ще се прави от „ УЕЙСТ СОЛЮШЪНС БЪЛГАРИЯ “ ЕООД. Необходимо е искащите жители да се включат в почистването да заявят авансово присъединяване си на телефон 058/604573, като посочат региона, който желаят да почистят.

Община Добрич още веднъж моли: Нека през тези дни дружно да почистим региона към дома и работното си място, да се погрижим за детските площадки, за учебните дворове и местата за отдих, с цел да създадем Добрич по-приятно и уютно място за живеене. Благодарим на всички съграждани, които към този момент са почнали с почистването и на доста места са оформили към този момент дребни подредени и красиви градинки.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР