Община Дупница изплати изцяло овърдрафт кредита в размер на 500

...
Община Дупница изплати изцяло овърдрафт кредита в размер на 500
Коментари Харесай

Община Дупница изплати изцяло овърдрафт кредита в размер на 500 хил. лв

Община Дупница изплати напълно овърдрафт заема в размер на 500 хиляди лева, който бе изтеглен в края на предходната година.

В идващите няколко дни, след инспекцията от ОПОС ще бъде верифицирана и постъпи по сметките на Община Дупница сума в размер на над 3 млн. лева, която бе платена от бюджета за рекултивацията на депото. В допълнение към тази сума, сега наличните финансови запаси за действия са 3,93 млн. лв..

" С верификацията на тези над 3 млн. лв., новото общинско управление ще разполага със свободни пари. Към днешна дата, всички задължения са правилно изпълнени. Всякакви извършения по тематиката от тук насетне в противоположна посока, значат единствено едно - финансова непросветеност. Пожелавам триумф, противоречива работа на новото общинско управление и да запазят финансовата непоклатимост. Вярвам, че ще продължат сполучливо реализацията и на плановете, които сме спечелили и предстоят да осъществят, както и на подадените такива, тъй като те са напълно в поддръжка развиването на общината и на жителите ", безапелационна бе вр.и.д. кмет на община Дупница Олга Китанова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР