Община Дряново представи новия експерт Спортни дейности. Това е Ивелин

...
Община Дряново представи новия експерт Спортни дейности. Това е Ивелин
Коментари Харесай

Община Дряново представи новия експерт Спортни дейности

Община Дряново показа новия специалист " Спортни действия ". Това е Ивелин Драшков.

Председателят на Общински съвет Тодор Георгиев съобщи: " Много съм щастлив, че успяхме да притеглим подобен кадър като Ивелин Драшков в Община Дряново. Имахме потребност от подобен експерт в сектор спортни действия ".

Ивелин Драшков показа:

" Преди всичко желая да пожелая на всички хора в град Дряново, да бъдат здрави и усмихнати през новата година, дано тя им донесе нужната сигурност и успокоение в тези тежки за всички времена. Също по този начин благодаря за отправената ми поканата на кмета на Община Дряново господин Трифон Панчев, както и на ръководителя на Общински съвет господин Тодоров Георгиев. Когато разговаряш с хора, които знаят какво желаят и имат визия в вероятност за развиването на спорта в Община Дряново, нещата се случват доста бързо и с нужната старание.

Винаги, когато съм приемал предизвикателство в професионален проект, водещ и най-съществен фактор за мен е бил хората, с които ще работя, а тук намирам доста положителни експерти, с ясно изразена позиция и упоритост за реализиране на задачите си. Нещо, което е гаранция за взаимната ни и сполучлива работа. Пред целия град и всички дряновци предстоят положителни времена, които всички те заслужават! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР