Община Бургас отправя покана за участие в предстоящото издание на

...
Община Бургас отправя покана за участие в предстоящото издание на
Коментари Харесай

Община Бургас кани бизнеса да участва на цветното изложение Флора

Община Бургас насочва покана за присъединяване в идното издание на цветното ревю „ Флора 2022 “ към всички производители и вносители на цветя, посадъчен материал, архитектурни и художествени произведения и детайли, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на събитието. А то всяка година притегля хиляди гости, в това число от другите български градове и прилежащите страни. Търговците постоянно остават удовлетворени от оборота. Посетителите пък се радват на цветовете, формите, богатия подбор и опцията да си купят нещо потребно и красиво за дома или градината.  


Тази година огромното пролетно цветно ревю – една от емблемите на града – ще се организира в интервала от 29 април до 8 май. Съобразно всички противоепидемични ограничения, събитието ще се разгърне главно във външните открити площи към експоцентър „ Флора “ в Морската градина.  
„ Флора есен “ ще радва посетителите през празничните дни
За пети път в Бургас ще се организира „ Флора есен “. Цветното ревю събира производители от цялата страна в експоцентър " Фл...
Прочети повече
„ Изкуство от цветя “ е тематиката, която ще предизвика въображението на участниците и ще провежда аранжировките и инсталациите в изложбените площи.  

Желаещите да показват своята продукция и умения, ще открият подробна информация – правилник, покана и форма на поръчка за Национална галерия на цветя „ Флора Бургас “ – на адрес: https://www.letenteatar.com/bg/index/static/42/ 

Подробности за всеки един от участниците, предлаганите цветя, подготовката на арт инсталациите, тематичните демонстрации и презентации, част от „ Флора 2022 “, ще бъдат оповестени от време на време във фейсбук страницата на експоцентър „ Флора “:

https://www.facebook.com/floraburgas 
Легло и люлка от цветя на " Флора Бургас " (СНИМКИ)
Не стопират потоците от хора, които желаят да прегледат Националната галерия на цветя " Флора Бургас ". От откриването на Великден до края н...
Прочети повече
Също и в събитието: ФЛОРА БУРГАС 2022.  

За въпроси: 0882 12 10 01, може и на имейл адрес: [email protected].  

В случай на въведени противоепидемични ограничения, които не позволяват провеждането на събития от сходен темперамент, изложбата ще бъде отсрочена или анулирана. 

Още от БУРГАС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР