Община Бургас организира кръгла маса по темата за преминаване към

...
Община Бургас организира кръгла маса по темата за преминаване към
Коментари Харесай

Община Бургас организира кръгла маса по проекта за преминаване към екологично отопление в домакинствата

Община Бургас провежда кръгла маса по тематиката за прекосяване към екологично отопление в семействата, което се реализира по Интегриран план „ Българските общини работят дружно за възстановяване на качеството на атмосферния въздух ” - LIFE-IP CLEAN AIR, с финансовия принос на Програма LIFE на Европейския съюз.  

Събитието ще се състои на 22 юни, вторник, в конферентна зала №2 на Експоцентър „ Флора “ от 17:00 часа.  
 Още един план на Регионалния исторически музей в Бургас е утвърден от Министерство на културата Още един план на Регионалния исторически музей в Бургас е утвърден от Министерство на културата
Проектът „ Каталог на иконите от Регионален исторически музей – Бургас “ беше утвърден за цялостно финансиране от Министерс...

По време на кръглата маса ще бъдат показани резултати от осъществяването на пилотната фаза на плана, при която бяха сменени гратис отоплителните уреди в близо 90 семейства.  

В момента Община Бургас извършва главната фаза на плана, която планува подмяната на печките на твърдо гориво с уреди на газ и пелети в 1914 семейства.  

По време на събитието ще бъдат разисквани тематики, свързани с опазването на околната среда и изгодата от потреблението на различни форми на отопление за понижаване на фините прахови частици във въздуха, генерирани от битовото отопление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР