Община Бургас отново стартира рубриката "Вандали в действие", заради зачестилите

...
Община Бургас отново стартира рубриката "Вандали в действие", заради зачестилите
Коментари Харесай

Вандали, вижте се, ние в Бургас ви снимаме

Община Бургас още веднъж започва рубриката "Вандали в деяние ", поради зачестилите похищения върху актуализирани или ремонтирани детайли в града. На уеб страницата си общината ще разгласява видео от камерите за наблюдаване в града, в което ще се демонстрират най-драстичните вандалски прояви.

От управлението припомнят, че спрямо предходни години в Бургас към този момент има съществено видеонаблюдение и приканват всеки, който е решил да прави нещо неправилно да си спомни това.

Идеята на рубриката е предварителна защита на бъдещи похищения.

Общината установи, че най-честите вандалски прояви са от младежи.Те няма по какъв начин да бъдат съдени, само че пък подлежат на коригиране.

От общината разчитат на персоналния образец от страна на родителите.

Един от последните фрапантни случаи, снимани от камерите, е регистриран на 9 октомври на детска площадка в к-с "Меден рудник ". За няколко минути тя е потрошена от разбеснели се младежи.

Установените до този миг вреди са за стотици хиляди левове, само че по-голяма е цената на вандалските прояви, които постоянно заплашват живота на жителите.

Повсеместното рушене не може да продължава със същите темпове, поради големите средства за възобновяване, безапелационни са от общината.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР