Община Бургас даде разрешение на Нефтохимик да проведе мирно събрание

...
Община Бургас даде разрешение на Нефтохимик да проведе мирно събрание
Коментари Харесай

Разрешиха на Нефтохимик да протестира срещу бездействието на общинарите в Бургас

Община Бургас даде позволение на Нефтохимик да организира спокойно заседание навън. На 28-ми ноември, по време на Сесията на Общинския съвет, пред постройката на НХК ще се съберат всички чиновници на клуба, дружно с децата и юношите от школата, техните родители, последователи на тима и спортни деятели от града и района.

Събранието бе инициирано от работещите в клуба, откакто Комисията по спорт отхвърли да се ангажира с финансовото положение на Нефтохимик, който е общинска благосъстоятелност. След това изпълнителният шеф подаде оставка, а чиновниците направиха опит да се срещнат с представителите на Общинския съвет. На поканата обаче се отзоваха единствено трима общински съветници.

Предстоящото спокойно заседание цели да подсети на представителите на локалния парламент, че носят отговорност за развиването на спорта и са там, тъй като са определени да работят за положителното бъдеще на децата в града. Използваме случая да отправим покана към всички жители, които имат отношение към футбола и които осъзнават смисъла на спорта за подрастващите, да се причислят към нашия кротичък митинг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР