Община Банско участва в 40-то международно туристическо изложение за туризъм

...
Община Банско участва в 40-то международно туристическо изложение за туризъм
Коментари Харесай

Община Банско се представи на международното туристическо изложение в Белград

Община Банско взе участие в 40-то интернационално туристическо ревю за туризъм и пътувания Sajam turizma, което се състоя в Белград.

В най-посещаваното и одобрено туристическо събитие в западната ни съседка са взели участие над 1140 изложители от 55 страни, а броят на посетителите е надхвърлил 70 хиляди, осведомят от общинския пресцентър.

По време на форума представителите на община Банско и туристическият бизнес са имали поредност от срещи с евентуални нови бизнеспартньори. Освен предпочитаният скитуризъм, на посетителите са показани целогодишното многообразие от благоприятни условия на курорта за естествен и авантюристичен туризъм, мощният летен фестивален туризъм, както и качествените СПА и уелнес услуги.

Сръбският туристически пазар обичайно избира Банско за самостоятелни визити - както по време на зимния, по този начин и по време на летния сезон.

Близостта на курорта до гръцките плажове също дава предимство по време на топлата част от годината, като посетителите от Сърбия и Черна гора са в Топ 10 на страните по броя на визитите в планинския курорт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР