Община Банско е отличена като най-добрата община за планински туризъм

...
Община Банско е отличена като най-добрата община за планински туризъм
Коментари Харесай

Отличиха Банско като най-добрата община за планински туризъм в България

Община Банско е отличена като най-хубавата община за планински туризъм в България. Това е било оповестено на формалната гала в Централния боен клуб в София, на финалите на вторите Годишни награди на Министерството на туризма. Това оповестиха от пресцентъра на общината.

Банско се пребори за наградата в конкуренция с Чепеларе, Доспат, Минерални бани, Самоков, Сапарева баня и Смолян, се показва в известието.

Победителят в състезанието е избран на база направените до 10 декември онлайн гласувания, като е станало известно, че тази година посредством платформата са дали своят вот над 100 000 души.

"Работим поредно и дългогодишно за развиването на Банско в областта на зимния туризъм. Стараем се постоянно да бъдем настоящи, да отговаряме на условията на потребителите на туристическия артикул и да предоставяме качествена среда - достъп до града, добра инфраструктура и успокоение за нашите посетители. Благодаря на локалния туристически отрасъл за положителното съдействие, както и на всички, които ни поддържаха в гласуването. Ние ще се стараем постоянно да оправдаваме тяхното доверие " е споделил заместник-кметът Асен Кирицов по време на награждаването.

Целта на самодейността, проведена от Министерството на туризма, е да бъдат откроени и поощрени всички участници в туристическия бранш, които със своите дейности и интензивност, покачват неговото качество и позиции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР