Община Асеновград ще разпродава движимото имущество на Обредния дом, след

...
Община Асеновград ще разпродава движимото имущество на Обредния дом, след
Коментари Харесай

Фотоапарат, принтер и пиано – сред вещите за продажба от ликвидирания Обреден дом в Асеновград

Община Асеновград ще разпродава движимото имущество на Обредния дом, след неговата разпродажба. Част от активите на сдружението са морално и физически остарели и не могат да се употребяват по предопределение, заради което са препоръчани за бракуване от оценителите.
Имуществото, несъмнено за брак, включва: кафе машина; касетофони и магнетофони; телевизор; пишеща машина; хладилник; бойлер; скара; фритюрник; секция; стол; пътека; единият от колите и други.
На останалите движимости също е направена оценка и те ще бъдат оповестени за продажба посредством осъществяване на обществени търгове с очевидно наддаване. Процедурите ще бъдат оповестени след приключване на 14-дневния законов период, в който Областна администрация-Пловдив има право да върне решението на Общински съвет-Асеновград, в случай че откри, че то не е законосъобразно.
Общата пазарна стойност на движимото имущество, което се възнамерява да бъде продадено, е в размер на над 15 000 лв.. Сред движимостите са: железна колиба (80 лева); шевна машина (100 лева); фотоапарат (230 лева); лек автомобил (2 580 лева); лазерен принтер (110 лева); усилвателна уредба (270 лева); грамофон (110 лева); холова гарнитура (1 140 лева); пиано (950 лева); йоника (760 лева); видео камера (570 лева); бюро - дърворезба (380 лева); килим (40 лева) и други.
Най-ценната движимост е картина на стойност 5 000 лв.. Става ясно, че творбата е рисувано върху дърво, само че към този момент името на създателя, тематиката и самата творба се пазят в загадка. Посочените в листата цени на активите ще бъдат начални при осъществяване на търговете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР