Община Асеновград представя разпределението по групи и дейности в безплатната

...
Община Асеновград представя разпределението по групи и дейности в безплатната
Коментари Харесай

В "Шарена ваканция" в Асеновград тази година се включват близо 200 деца

Община Асеновград показва разпределението по групи и действия в безплатната Лятна академия " Шарена почивка ". 24-ти юни бе крайният период за записване в програмата. Тази година на вниманието на родителите бяха препоръчани предлага плуване, йога и " Ваканция в библиотеката " – часове по приложно изкуство. Община Асеновград регистрира извънредно висок интерес към академията.

Записаните за присъединяване в другите интензивности деца са тъкмо 177. всички те от 1-ви юли (петък) ще имат опцията да се научат да плуват, да се раздвижат с йога и да развият гения си в приложните изкуства. Плувците ще упражняват на Градския плувен комплекс. Йога практиките ще се организират в залата над басейна. А приложните изкуства - в Градска библиотека " Паисий Хилендарски ".

Участниците са разпределени по групи и е направен график на включените действия в лятната академия. " Шарена почивка " е ориентирана към деца от 7 година до 13 година и е с дълготрайност от 01.07.22 година до 30.08.22 година програмата е безвъзмездна за всички деца, които са се записали, и се провежда от община Асеновград, Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни (МКБППМН), Градска библиотека " Паисий Хилендарски " и Спортен клуб " Тритон Екстрийм.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР