Община Асеновград отделя до 120 000 лева за преасфалтиране двора

...
Община Асеновград отделя до 120 000 лева за преасфалтиране двора
Коментари Харесай

Отделят до 120 000 лева за преасфалтиране на училищен двор в Асеновград

Община Асеновград отделя до 120 000 лв. за преасфалтиране двора на ОУ „ Ангел Кънчев “ в града. По-голямата част от асфалтовата настилка в дворното пространство на школото към този момент е износена и тук-там - пропаднала, заяви сътрудник на.
За осъществяване на концепцията бе оповестена публичната поръчка, която завърши още на 04.06.18 година Към днешна дата, към момента няма информация кой е спечелилият в състезанието и каква е точната сума, препоръчана в офертата му, обявиха от пресцентъра на Община Асеновград.
На въпроса не се ли обмисля вид част от двора да бъде облагороден и озеленен, по сходство на други асеновградски учебни заведения, вместо да се преасфалтира, както беше до момента, от Общинска администрация не дадоха отговор. В рамковата финансова база до 120 000 лв. следва да бъдат осъществени тънки ровове, да се достави и постави основа от трошен камък, да се почисти съществуваща настилка.
В осъществяването са включени и повърхностна обработка с битомна емулсия, доставка и полагане на асфалтобетон - плътна примес за горен слой, хоризонтална маркировка на спортни зони и натоварване и транспорт на строителните боклуци до Депото. Срокът, в който е планувано да се извърши ремонтът на учебния двор, при обезпечено финансиране, е в рамките от 15 до 30 календарни дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР