Община Асеновград и РУ на МВР в Асеновград се включват

...
Община Асеновград и РУ на МВР в Асеновград се включват
Коментари Харесай

Община Асеновград и РУ - Асеновград с инициатива в "Деня без автомобили"

Община Асеновград и районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Асеновград се включват в честване на Европейската седмица на подвижността 2020 година За задачата се приканват асеновградчани и гостите на града да вземат участие в самодейността "Ден без коли ".

Общинската администрация и Районното ръководство молят жителите да оставят колите си най-малко за малко и да употребяват различен превоз. Така всички дружно ще помогнем на нашата планета да възвърне "белите си дробове " и да пречисти въздуха от замърсявания. Всеки може да се включи в непринудено иницииран спонтанен пешеходен тур до Асеновата цитадела този понеделник - 21.09.20 година

"Ден без коли " ще бъде маркиран и с безвъзмезден вход на туристическия обект - от 09:00 ч. до 20:00 ч. Апелират се хората всеки да способства за запазване на околната среда, като се придвижва пешком.

Стойността на входния билет за Асеновата цитадела през всички останали дни е без смяна - 4 лв. за един човек, а за групови визити (над 10 души) цената е 3 лв.. Студентите, учениците и пенсионерите заплащат по 2 лв., с цел да влязат и да прегледат крепостта. Цената на билета за фамилии с до 2 деца е в общ размер на 9 лв.. За елементарна сказка се заплаща 7 лв., за профилирана по заложена тематика - 9 лв., а за такава, на непознат език - 12 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР