Община Асеновград финансира издаването на книгата на Мариана Дафчева Терминал

...
Община Асеновград финансира издаването на книгата на Мариана Дафчева Терминал
Коментари Харесай

Община Асеновград подпомогна финансово новата книга на Марияна Дафчева

Община Асеновград финансира издаването на книгата на Мариана Дафчева " Терминал Надежда ". Произведението е събрало разкази, наградени в национални и интернационалните литературни състезания за интервала от 2019 година до 2022 година Сумата, отпусната на Дафчева, е в размер на 800 лв., по предложение на кметската администрация и с решение на Общинския съвет в града. Предстои и премиера на книгата - според от епидемиологичната конюнктура в Асеновград.
 
Авторката показва, че задачата на написването на творбата й е творбата на остане като писмена диря за откровените й планове да работи за въздигане и одобряване имиджа на общината. По думите на писателката, посредством разпространяването на " Терминал Надежда " Асеновград ще се утвърди като място с живописен нравствен и креативен образ.
 
" Малко са градовете, които могат да се похвалят с благосклонна и обърната към просперитета на културата общинска администрация ", споделя Мариана Дафчева. Сред заглавията, които ще намерят място в книгата, са " Послушай сърцето ", " Дари ", " Неочаквана почивка ", " Щъркелът ", " Да го носиш в сърцето ", " Капанът ", " Черно-бели фотоси ", " Часът на земята ", " Мария ", " Безног ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР