Община Асеновград дава старт на новото издание на онлайн великденския

...
Община Асеновград дава старт на новото издание на онлайн великденския
Коментари Харесай

Асеновградчани ще се конкурурат чия е „Най-оригиналната украса за Великден“

Община Асеновград дава старт на новото издание на онлайн великденския конкурс, трансформирал се към този момент в обичаен. Тази година тематиката е „ Най-оригинална декорация за Великден “ . Припомняме, че в миналогодишното пилотно издание се състезаваха креативните кулинарни умения на асеновградчани за най-красиво боядисани великденски яйца и най-добре изглеждащ козунак.
Сега уредниците натъртват на украсите за интериора. Развихрете въображението си и създайте празнично въодушевление за Великден вкъщи си. Няма ограничаване във възрастта на участниците, нито във типа на украсата. Не е от голяма важност дали детайлите й ще са закупени, или ръчно направени – значимо е тяхното комбиниране да придава приключен и естетически спретнат тип и уют на хола, дневната, детската, кухнята или която и да е друга стая от вкъщи. Единственото условие е да е обвързвана с Възкресение Христово.
 Димитър Попов, АТТА: Туристическите почивки в страната по Великден са провалени Димитър Попов, АТТА: Туристическите почивки в страната по Великден са провалени
Туристическите почивки в страната по Великденските празници са провалени, заяви ръководителят на Асоциацията на туроператорите и турис...
След като сте подготвени с крайния резултат направете най-прекрасните фотоси и изпратете ЕДНА от тях на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ на Фейсбук страницата на община Асеновград – ТУК: Посочете двете си имена, телефонен номер за връзка и обитаемото място, в което живеете. Гласуването ще се прави от всички консуматори на общинската Фейсбук страница посредством лайкове, като фотосите ще бъдат оповестени по едно и също време. Победители ще станат първите три фотоси, събрали най-вече лайкове.
Класираните в челната тройка в състезанието „ Най-оригинална декорация за Великден “ ще получат специфични награди от община Асеновград. Творческата конкуренция започва от през днешния ден, 20-ти април. Последен период за изпращане на фотография е денят на Възкресение Христово тази година – 02.05.21 година (неделя), в това число.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР