Обществото става по-разкрепостено и свободомислещо, но много хора все още

...
Обществото става по-разкрепостено и свободомислещо, но много хора все още
Коментари Харесай

Секс въпросите, които жените се срамуват да зададат! И какъв е отговорът на експертите

Обществото става по-разкрепостено и свободомислещо, само че доста хора към момента имат задръжки... изключително, когато приказваме за секс. Те се срамят от личните си мечти, не познават добре тялото си и това от време на време ги обърква, любопитни са и опитват, а след това се усещат засрамени. И ето, че в главата им бушуват куп въпроси, които не смеят да изрекат на глас, а вътрешно ги изяждат. Останете в цялостна анонимност, даваме ви отговорите:

Възможно ли е сътрудникът ми да симулира оргазъм?
Не единствено дамите, а и мъжете симулират оргазъм. Изследване от 2016, оповестено в сп. Journal Sexual and Relationship Therapy, твърди, че 30 % от северноамериканците признават, че симулират оргазъм понякога. Причините са сходни като женските – да не обидят половинката, или пък тъй като са прекомерно изтощени или афектирани от използването на алкохол.

Предпочитам анален пред вагинален секс, обикновено ли е?
Да, обикновено е. Изненадващо, дамите, които практикуват анален секс, получават повече оргазми. Причината е, че в ануса има доста нервни окончания, които елементарно се раздразват. И оргазмът е доста мощен.

Възможно ли е сътрудникът ми да усеща спиралата ми?
Ако това се случва, евентуално тя не е сложена вярно. Говорете с гинеколога си и го/я помолете да поправя позицията, с цел да ви е по-комфортно.

Нормално ли е вагината ми да издава звуци?
Да, изцяло обикновено е и дори постоянно се случва. Шумът е сходен на изпускане на газове от ануса и той се получава по време на самия акт. Вагиналното изпускане на звуци се получава поради вкарания въздух във вагината, който принудително излиза при пенетрация. Не се срамувайте, изцяло естествено е.

Може ли да мастурбирам по 5 пъти седмично?
Не единствено че е допустимо, само че е и здравословно! За страдание, малко на брой дами го вършат. През 2009 национално проучване на половото здраве и държание, извършено от Университета в Индиана демонстрира, че едвам 3% от дамите мастурбират повече от 3 пъти седмично. Самозадоволяването усъвършенства освен настроението, имунната система, само че и укрепва вагиналните стени.

Възбуждам се от лесбийско порно, това прави ли ме лесбийка?
Скорошно изследване на университета в Торонто твърди, че мъжката възбуденост отразява половата ориентировка, до момента в който при дамите не е по този начин. Те могат да се възбудят от всякакво порно, даже хомосексуалисти – мъже или дами. Така че не се ограничавайте!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР