Обществото ни е на ръба на социалния взрив, а сигурността

...
Обществото ни е на ръба на социалния взрив, а сигурността
Коментари Харесай

2 в 1: Янев прави партия с Комитова

Обществото ни е на ръба на обществения гърмеж, а сигурността ни е функционалност на положителната воля на външни фактори
Стефан Янев поставя публично начало на личния си политически план.

Ексдепутатът от Национална движение „Симеон Втори" и някогашен началник на БАБХ Пламен Моллов, някогашният длъжностен районен министър Виолета Комитова, Данчо Бончев, който е някогашен началник на БОП, Георги Самандов- зам.-министър на енергетиката по време на служебните държавни управления на Румен Радев и наследник на ген. Атанас Самандов от Гоце Делчев, журналистът Николай Коев са измежду учредителите на новата партия на Янев. Бившият длъжностен министър председател събра Инициативния комитет за основаване на " Български напредък " в столичен хотел.

„ Правим първите стъпки за построяването на една нова, смислена и  потребна за обществото групировка, която съм убеден, че ще има значимо място в политическия живот на страната. Днес дружно слагаме едно ново начало ”, съобщи  Стефан Янев.

По думите му това ще е политическа групировка, която ще бъде покрай хората и която ще има непрекъснат контакт с гражданското общество.

„ Правим всичко това, тъй като не ни оставиха различен избор, тъй като ясно осъзнаваме, че спасението по настрана не е решение, нито към този момент е опция. Тук сме, тъй като утрото става все по-несигурно за нас и за децата ни. Родината ни през днешния ден е в тежко състояние, изправена пред голям брой рецесии, тя повече не може да се уповава на хора, които не са способни и не желаят да погледнат действителността в очите. Обществено-политическата ни и социално-икономическа система са пред цялостен провал. Обществото ни е на ръба на обществения гърмеж, а сигурността ни е функционалност на положителната воля на външни фактори. Няма повече да толерираме тази политическа непросветеност и безнаказаност, този безразсъден авантюризъм, който ни води към дъното, тъй като дано да го кажем непосредствено ние сме на ръба на национална злополука, а дали не сме и пред война ”, съобщи той.

Бившият длъжностен министър председател е безапелационен са нужни съответни ограничения и дейности, които да бъдат ефикасни и да доведат до дълготрайни резултати, създавайки резистентност и предвидимост, не безпорядък.

„ Спешно би трябвало да предложим направени решения в стопанската система, в обществената сфера, вътрешната сигурност, публичния ред, защитата и националната сигурност, външната политика, земеделието, културата, географската политика. Всички знаем, че няма система в страната, която да действа обикновено и пълноценно сега ”, съобщи още той.

Стефан Янев бе безапелационен, че вторият извънредно значим принцип, който следва да бъде обезпечен, е ръководството на закона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР