Обществено обсъждане на предварителния проект на Общ устройствен план ()

...
Обществено обсъждане на предварителния проект на Общ устройствен план ()
Коментари Харесай

Пускат до 30 души за обсъждането на ОУП в Асеновград заради пандемията

Обществено разискване на предварителния план на Общ организационен проект () на Асеновград и прилежащите му землища ще се организира този четвъртък. Материалите и схемите към плановото предложение са оповестени на интернет страницата на общината. Те могат да бъдат прегледани и всеки работен ден от 08:30 ч. до 16:30 ч. в " Информационен център " на общинската администрация.
Общественото разискване на Общ устройствен план ще се организира в зала 601 в община Асеновград на 14.01.20 година от 15:00 ч. , при строго съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения, оповестяват от градската администрация. От там прецизират, че заради усложнената епидемиологична конюнктура ще се позволяват поетапно до 30 души , като останалите ще изчакват извън.
 От МИР оферират публично разискване на промени в Конституцията и законодателството От МИР оферират публично разискване на промени в Конституцията и законодателството
Икономическият, общественият и политическият живот в България да се изградят отначало, както и да се одобри Закон за общественото равнене...
В тази връзка, се приканват асеновградчани, при опция, да изпращат онлайн своите въпроси, оферти и мнения. Двата разновидността за задачата са e-mail-ът на общината: [email protected] и Порталът за сигнали, оферти и въпроси: https://signals.asenovgrad.bg/.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР