Обществените посредници на Топлофикация – София“ да се отчитат пред

...
Обществените посредници на Топлофикация – София“ да се отчитат пред
Коментари Харесай

Иван Мечков: Омбудсманите на „Топлофикация - София“ да се отчитат на 2 месеца

Обществените медиатори на „ Топлофикация – София “ да се регистрират пред общинските съветници от отрасловата Комисия по инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне на всеки два месеца. Това предложи общинският консултант от „ Българска социалистическа партия за България “ ген. Иван Мечков по време на разискването на избора на новите обмудсмани на столичното топлофикационно сдружение. Предложението му бе подкрепено и признато с огромно болшинство от Столичния общински съвет.
Според Мечков контролът и отчетността са основни за ефикасната работа на всички общински сдружения и предприятия. А Столичният общински съвет, като принципал, е длъжен да извършва тези функционалности постоянно и задълбочено.

Общинският консултант от „ Българска социалистическа партия за България “ доразви тезата си и с предложение във функционалностите на ръководителят на СОС да бъде вменено освен да разпределя отчетите към непрекъснатите комисии на общинския съвет, само че и да управлява процеса по разглеждането и внасянето им за гласоподаване. Иван Мечков ще изготви план за изменение и допълнение на Правилника за организацията и активността на Столичния общински съвет.

Конкретният мотив за предлагането на ген. Мечков е отчет от септември 2019 година, който още не е гласуван, обвързван с самодейността на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса за именуване на улици на български военни със заслуги към страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР