Обществената поръчка е проверявана няколко пъти от всевъзможни органи и

...
Обществената поръчка е проверявана няколко пъти от всевъзможни органи и
Коментари Харесай

Калин Каменов: Жълти сайтове-бухалки петнят името ми

„ Обществената поръчка е проверявана няколко пъти от всевъзможни органи и няма нарушавания “, добавя кметът на Враца
„ Доживях и мен да опетнят по най-грозния и позорен метод. И то посредством жълти сайтове-бухалки, основани за да извършват поръчки за злепоставяне, да бълват неистини, нечистотия и подправени вести. “ това написа във Facebook профила си кметът на Враца Калин Каменов във връзка изявления за инспекциите в общината.

По думите му откогато е градоначалник инспекции се вършат непрестанно.

„ Всички нелепости, които проведено се изписаха по мой адрес, са безспорна неистина. Единственото правилно е, че инспекции се правят по всички планове. Откакто съм кмет работата ми се ревизира непрестанно от всички институции. “

За да опровергае дописките в избрани уеб сайтове Каменов разказва детайлностите по поръчката за градския превоз.

„ Обществената поръчка е проверявана няколко пъти от всевъзможни органи и няма нарушавания. Доставените транспортни средства са проверявани и също няма установени разминавания. Съжалявам, в случай че истината не подхожда на някого. “, написа той.

„ Всеки, който ме познава, знае, че може да съм непоколебим, от време на време мъчен, неведнъж прекомерно сериозен и придирчив към всички към мен, само че да ме нарекат апаш е безочливо. Вярно е, че всеки прикрит зад компютъра или телефона може да се изявява като прокурор и да раздава безнаказано присъди изключително в случай че той самият е изпълнен с яд и завист към целия свят поради личните си провали и неудачи. Аз обаче няма да се трансформира! Знам, че единственото, което остава след нас, е положителното, направено от нас самите. “, добавя още кметът на Враца.

„ Вярвам, че справедливостта рано или късно ще спечелва. Животът ми е поднасял доста компликации и провокации и съм се убедил, че няма ненаказано положително. Въпреки това, до момента в който съм здрав и имам сили, ще бъда постоянно разполагаем, ще не преставам да си правя работата съзнателно и ще оказвам помощ. Защото по този начин е вярно и по този начин би трябвало да възпитаваме децата си. “, приключва той.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР