Обществена поръчка за избор на изпълнител на ремонт на пътен

...
Обществена поръчка за избор на изпълнител на ремонт на пътен
Коментари Харесай

Търсят кой да ремонтира част от бул. „Беломорски“ в Кърджали

Обществена поръчка за избор на реализатор на ремонт на пътен сектор сред Кърджали и Маказа , бе оповестена от Агенцията „ Пътна инфраструктура “ /АПИ/. Въпросното трасе е с дължина от 2,4 км и съответствува с бул. „ Беломорски “ в град Кърджали, който стартира от северния вход на града и завършващ на к ръговото кръстовище покрай автогарата.

Сумата на поръчката се планува да бъде към 7 467 000 лв. без Данък добавена стойност. Кандидатите могат да подават своите предложения до 13 ноември тази година.

Освен възобновяване на пътната настилка , планът включва и слагане на нови бордюри , възстановяване на системата за отводняване, слагане на пътни знаци, ограничаващи системи и м аркировка на пътя . Освен това, ще се реновира и 36-метрова подпорна стена с височина три метра, която се намира наоколо до пътя.

Проектът включва и ремонт на 72-метровия мост , който се намира покрай Професионалната гимназия „ Христо Ботев “ и минава над дерето . На този мост ще бъде сменена пътната настилка, хидроизолацията, тротоарите, парапетите, ограничаващите системи и уличното осветяване .

Изпълнението на строителните работи би трябвало да се приключи в границите на 600 календарни дни след откриването на строителната площадка. Ремонтните действия ще се правят поетапно, без да бъде нарушено придвижването по пътя, и няма да бъде належащо да се употребяват обходни направления.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР