Обществена поръчка за доставка на кафе, ядки (сурови и печени),

...
Обществена поръчка за доставка на кафе, ядки (сурови и печени),
Коментари Харесай

160 хиляди лева даваме за кафе, ядки, бонбони, газирани напитки и чай за депутатите

Обществена поръчка за доставка на кафе, ядки (сурови и печени), бонбони, газирани питиета, чай, лимони и други хранителни артикули за служебните офиси е оповестило Народното събрание.

Поръчката е на стойност 160 хиляди лв. без включено Данък добавена стойност и включва няколко обособени позиции със период на осъществяване 24 месеца, пишат от MediaMall.

Участникът по съответната обособена позиция би трябвало да разполага с най-малко един обект за произвеждане и/или търговия с питателните артикули, предмет на същата обособена позиция, за която взе участие, който е регистриран по реда на член 23 и сл. от Закона за храните.

Чуждестранните лица би трябвало да са вписани в аналогични регистри, според законодателството на страната членка, в която са открити. В случай на обединяване условието се отнася до участника/участниците, които ще правят дейностите по доставка на хранителни артикули.

При подаване на офертата участникът по съответната обособена позиция заявява сходството си с поставеното условие, посредством попълване на Част IV „ Критерии за асортимент “, Раздел А „ Годност “ от ЕЕДОП.

В случаите по член 67, алинея 5 и член 112, алинея 1, т. 2 Закон за обществените поръчки за доказване на сходство с поставения аршин за асортимент участникът показва следните документи: Копие на Удостоверение за регистрация или утвърждение по Закона за храните или следва да уточни номер, под който е вписан обекта в Националния електронен указател на обектите за произвеждане и търговия на едро и дребно с храни от скотски и неживотински генезис.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР