Общата сума, с която искаме увеличение на бюджета е 334

...
Общата сума, с която искаме увеличение на бюджета е 334
Коментари Харесай

Кацаров пред депутатите: МЗ иска увеличение на бюджета си с 334 млн. лв

Общата сума, с която желаеме нарастване на бюджета е 334 млн. лева до края на тази година, от които 134 млн. за нарастване на бюджета на НЗОК и 200 млн. за нарастване на бюджета на здравното министерство, като не дребна част от тях също са прехвърляния към НЗОК.

Това сподели служебният здравен министър Стойчо Кацаров, който дружно с финансовия и обществен министър бяха изслушани на взаимно съвещание на парламентарните комисии по финанси и бюджет, обществена и здравна.
 Стойчо Кацаров: Не би трябвало да се стопират плановите интервенции при нова вълна на ковид Стойчо Кацаров: Не би трябвало да се стопират плановите интервенции при нова вълна на ковид
Министърът на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров и управленията на асоциациите на лечебните заведения, включително общински, частни, университ...

" Обосновката е направена на база на направените разноски до 31.07.2021 година Разходите във връзка с противопоставяне на Ковид, които са управлявани от министерството на опазването на здравето са в размер на 442 млн. лева ", уточни той.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР